Här är en typisk dag på benins gator. tryck här om du vill läsa mera om vardagen i benin. Man använder skålar för att blanda färger till de olika textilerna.

KAPTENSGÅRDEN / B & B

Merenlahdelle avautuvan avaran pihan ympärillä on elävän saariston kultturimaisema, viljelysmaat, hevoshaat sekä villiintyneet hedelmäpuut ja ruusupensaat. Nauvon entinen kansakoulu, rakennettu viime vuosisadalla on pieteetillä uudistettu.

Täällä Svanhildilla on ateljénsa, kahvila/ravintola, tekstiilinäyttely missä Afrikkalaista taidetta sekä laaja valikoima designvaatteitaan.

Auki 15.5 – 15.9. sopimuksen mukaan
+358-7588030 tai svanhild@abonde

Kaptensgården Bed & Breakfast

Pikkumökissä on 4 vuodepaikkaa. Makuuhuoneessa parivuode ja viereisessä huoneessa antiikkinen kerrossänky (pituus 190 cm) avotakka, sähköliesi uunilla, jääkaappi, sisäwc, jne. Puulämmitteinen, perinteinen sauna samassa rakennuksessa, pukuhuone ja pesuhuone. Saunaan erillinen sisäänkäynti rakennuksen takaa. Ulkogrilli.

Omena-aitassa on 4 vuodepaikkaa, isossa huoneessa 2 vuodetta hyttysverkoilla ja parvi jossa parivuode Ikkunat lahdelle ja hevosaitauksille päin. Iso terassi etelään päin. Wc ja sauna eri rakennuksessa.

HINNAT

Hinta 35,-/henk
aamiainen lasikuistilla 8 eroa

Pikkumökki ja Omena-aitta vuokrataan myöskin yhdessä viikoksi, vaihto perjantaina.
Hinta sopimuksen mukaan.

yhteys +358-407588030 tai svanhild@abonde

BILDER FRÅN KAPTENSGÅRDEN I NAGU, FINLAND